Pages Navigation Menu

Hva er grasrotandelen?

Når du tipper eller spiller hos Norsk Tipping kan du gi en del av det du spiller for, i skrivende stund 5 prosent, direkte til klubben du velger å støtte. Det er dette som kalles grasrotandelen. Ordningen ble innført i 2009, og har blitt veldig populær blant de som liker å spille. Det er en fin mulighet til å sørge for at spillemidler kommer til gode et formål som man selv ønsker å stille seg bak, og selvfølgelig gjerne noe i ens eget lokalmiljø.1

Det er visse unntak for denne regelen. Det gis ingen grasrotandel dersom man spiller Belago eller Flax. For noen spill regnes også andelen ut litt annerledes, som 10 prosent av det beløpet som ikke blir utbetalt som gevinster. Som de fleste forstår blir dette noe mindre enn det vanlige beløpet på 5 prosent, ettersom Norsk Tipping betaler ut mer enn 50 av innsatsene i premier og gevinster. Spillene dette gjelder for er Instaspill og Multix.

For Masfjorden SKU er det veldig viktig at alle som har en rolle i laget, har barn som er med, eller mer generelt ønsker å støtte laget, slår til og markerer Masfjorden SKU som det laget man ønsker å gi grasrotdelen til. Hvert år kommer en god del av klubbens budsjett fra denne kilden, og det er penger som brukes sånn at barn kan konkurrere og ha det gøy samtidig som de bruker hjernen.

For å knytte seg opp mot en klubb når man spiller hos Norsk Tipping er det ikke så veldig mye man må gjøre. Alt som trengs er å gi inn på nettsidene deres og søke opp riktig mottaker, i dette tilfellet Masfjorden SKU. Høres det for strabasiøst ut, kan man også få kommisjonæren til å hjelpe deg der man spiller. Et siste alternativ er å sende en SMS, men da trenger man organisasjonsnummeret.