Pages Navigation Menu

Virksomheten til Masfjorden SKU

Masfjorden SKU er en skjakklubb for alle, men selvfølgelig aller mest for barn og unge. I løpet av et år er klubben med på mange arrangementer, og står også bak en del konkurranser selv i tillegg til jevnlig trening sammen med de forskjellige delene av kommunen. De turneringene klubben deltar i inkluderer både BGP og Ui281756464673144272._szw1280h1280_GP, som også arrangeres på Masfjordsnes. I tillegg er det sjakkfestival, NM, Norsk Grand Prix og andre store tevlinger for noen av de aller flinkeste spillerne. De som gjør det godt i NM kan også komme med til Nordisk Mesterskap.

På lagfronten er det blant annet kretsmesterskap, og det store høydepunktet for mange skjakkglade ungdommer, nemlig NM for skolelag som arrangeres årlig. Dette er en stor begivenhet for alle som er med.

Masfjorden SKU er også en sosial klubb som står for mye positivt på det sosiale området. Dette gjelder alt fra klubbavslutninger både før sommerferien og til jul, med masse god mat, fine premier og underholdning av ymse slag. For å kunne følge med på hva som skjer er det best å besøke disse sidene. Rett som det er kommer det oppdateringer med nyheter, informasjon, bilder, resultater, referat fra års- og styremøter og så videre.

Klubben har nå rundt 50 medlemmer og kan godt betegnes som den mest aktive og fremstående av alle sjakklubbene for ungdom i Nordhordland. Det er også et godt samarbeid mellom Masfjorden SKU og Nordhordland Sjakk.

Klubben har mange samarbeidspartnere, fra Masfjord kommune til de mange aktørene i næringslivet som er med på å støtte opp om den fine og sunne aktiviteten sjakk er for ungdom. Ikke alle kan bli en ny Magnus Carlsen, men alle kan få positive opplevelser og ha det mye moro i Masfjorden SKU. Hvis du vil kan du også støtte Masfjorden når du tipper ved å markere at du vil gi din grasrotandel til klubben.